chirurgische scrubhoeden voor eenmalig gebruik voor kinderen

1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL- chirurgische scrubhoeden voor eenmalig gebruik voor kinderen ,Voor ASA III en IV patiënten worden lagere doseringen aanbevolen (zie ook rubriek 4.4). Sedatie ten behoeve van diagnostische en chirurgische ingrepen bij volwassen patiënten Ter verkrijging van sedatie tijdens chirurgische en diagnostische ingrepen moet de dosering en toedieningssnelheid worden aangepast aan de klinische respons.SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN 1. NAAM …Voor tracheale intubatie dienen dezelfde doses te worden gebruikt als hierboven beschreven voor chirurgische ingrepen. Toediening Rocuroniumbromide wordt intraveneus (i.v.) toegediend ofwel als bolusinjectie ofwel als een continue infusie (zie ook rubriek 6.6 voor verdere informatie). Dit geneesmiddel is voor éénmalig gebruik. 4.3 Contra ...Covid-19 - IMA-X - Medische verbruiksartikelen ...

- Combinatie van bescherming tegen droge deeltjes voor eenmalig gebruik (EN ISO 13982-1:2004/A1:2010 - type 5) en spatten van vloeibare producten zoals aërosolen (EN13034:2005/A1:2009 - type 6). - Bescherming tegen ziekteverwekkers en een groot aantal anorganische chemische stoffen met een lage conce...

Chirurgische instrumenten: namen, beschrijving, foto ...

Chirurgische naalden zijn recht en gebogen met verschillende krommingen. Gebruik voor oppervlakkige naden naalden van kleine en voor interne - grote kromming. De vorm van de dwarsdoorsnede van de staaf kan driehoekig of rond zijn. Gebruik vaak atraumatische naalden voor eenmalig gebruik, waarin de draad is gesoldeerd.

Chirurgische instrumenten: namen, beschrijving, foto ...

Chirurgische naalden zijn recht en gebogen met verschillende krommingen. Gebruik voor oppervlakkige naden naalden van kleine en voor interne - grote kromming. De vorm van de dwarsdoorsnede van de staaf kan driehoekig of rond zijn. Gebruik vaak atraumatische naalden voor eenmalig gebruik, waarin de draad is gesoldeerd.

Veelgestelde vragen

Hoewel we al onze teksten met de grootst mogelijk zorg hebben samengesteld, vormen deze teksten geen vervanging voor medische behandeling en advies. Deze pagina's zijn niet bedoeld als gids voor zelfmedicatie en behandeling. Voor vragen over de behandeling van wonden dient u altijd contact op te nemen met uw zorgprofessional.

Pulmicort voor inhalatie voor kinderen en volwassenen ...

De dosering van het medicijn en de frequentie van inhalatie worden bepaald door de behandelende arts. Het dagtarief voor kinderen is 0,25-0,5 mg en voor volwassenen 1-2 mg. Als oplosmiddel wordt Pulmicort gemengd met zoutoplossing. Het gebruik van gedistilleerd water of een andere vloeistof is gecontra-indiceerd.

NL Nederlands GEBRUIKSAANWIJZING LMA Unique™

uitsluitend voor eenmalig gebruik bestemde LMA Unique™ kan resulteren in slechte prestaties of verlies van functionaliteit. Hergebruik van uitsluitend voor eenmalig gebruik bestemde producten kan resulteren in blootstelling aan pathogene virussen, bacteriën, schimmels of prionen.

Medische instrumenten: chirurgische scharen, pincetten ...

SEIRIN is een veilige en pijnloze acupunctuurnaalden voor eenmalig gebruik. Type J naalden (voorheen type C) worden geleverd met een geleiderbuis. De uiterst dunne naalden zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen met de minste druk op een pijnloze wijze worden ingebracht. Elke naald heeft een eigen kleur, afhankelijk van dikte en lengte.

Diagnostiek online kopen » DocCheck Shop | Uw medische ...

HEINE Trechter, meervoudig gebruik voor BETA 200, K 180, alpha, mini 3000 F.O. en mini 3000...

Gebruiksaanwijzing Plaat- en schroefimplantaten

Hulpmiddel voor eenmalig gebruik Niet hergebruiken Geeft een medisch hulpmiddel aan dat bedoeld is voor eenmalig gebruik of voor gebruik bij één patiënt tijdens één operatie. Hergebruik of klinische herverwerking (bijvoorbeeld reiniging en hersterilisatie) kan de structurele integriteit van het hulpmiddel aantasten en/of leiden tot

Chirurgische mondkapjes type I voor kinderen van 5 tot 12 ...

Koop nu uw Chirurgische mondkapjes type I voor kinderen van 5 tot 12 jaar online bij Seton. Speciaal op maat van kinderen.

PREVENA™ Therapy System Patient brochure-NL

voor eenmalig gebruik, waarbij gebruik wordt gemaakt van negatieve druk (zoals een vacuüm) om uw incisie te beschermen. Maak kennis met uw PREVENA™-systeem Het PREVENA™ PEEL & PLACE™-systeem of het PREVENA PLUS™-systeem wordt geplaatst na de chirurgische ingreep. De systemen van PREVENA™ werken op vergelijkbare wijze met slechts een

Kalpol : gebruiksaanwijzing | Competent over gezondheid op ...

Doseringen voor eenmalig gebruik voor zuigelingen op de leeftijd van 3 maanden / 1 jaar - 2,5-5 milliliter suspensie (60-120 milligram paracetamol). Op de leeftijd van 1-6 jaar - 5-10 milliliter medicatie (120-240 milligram paracetamol).

Chirurgische mondmaskers type I voor kinderen van 5 tot 12 ...

Mondkapjes type I voor kinderen, ideaal voor gebruik in crèches, scholen, pediatrische diensten etc. Op maat van gezichten van kinderen van 5 tot 12 jaar. Comfortabel om te dragen dankzij het materiaal dat goed ademt. Geschikt voor eenmalig gebruik. Bevat geen latex. Ontsmet de handen met Desinfecterende gels en zepen voor het opzetten.

Diazepam Apotex rektiole 5 mg, oplossing voor rectaal ...

Diazepam is bestemd voor gebruik bij volwassenen, baby’s en kinderen (zwaarder dan 10 kg). Deze tubes zijn uitsluitend voor eenmalig, rectaal gebruik. De gebruikelijke dosis is 0,25 - 0,5 mg/kg lichaamsgewicht, maar de voorgeschreven dosis varieert, afhankelijk van het gewicht, de leeftijd en gezondheidstoestand van de patiënt.

De chirurgische van het het Silicone Laryngeal Masker van ...

Hoge kwaliteit De chirurgische van het het Silicone Laryngeal Masker van pvc Beschikbare Luchtroute Intubating Fr16 Fr18 uit China, China is toonaangevend silicone laryngeal masker productmarkt, Met strikte kwaliteitscontrole silicone laryngeal masker fabrieken, Het produceren van hoge kwaliteit De chirurgische van het het Silicone Laryngeal Masker van pvc Beschikbare Luchtroute Intubating ...

Microlax, oplossing voor rectaal gebruik

De inhoud van 1 tube met oplossing voor rectaal gebruik wordt rectaal toegediend. Als regel treedt 5 tot 20 minuten na het toedienen van de oplossing voor rectaal gebruik ontlasting op. Bij kinderen wordt dezelfde hoeveelheid als bij volwassenen toegediend.

Het beschikbare Medische Masker van de ...

Hoge kwaliteit Het beschikbare Medische Masker van de Verbruiksgoederenverstuiver met Zuurstofbuis voor Volwassene en Kinderen uit China, China is toonaangevend disposable medical products product, met strikte kwaliteitscontrole disposable medical supplies fabrieken, het produceren van hoge kwaliteit disposable medical supplies producten.

Kleenex ® Proactive Care™ mondkapjes - voor kinderen

Help de verspreiding van virussen te verminderen met de Proactive Care™ mondkapjes voor kinderen van Kleenex®.

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER MICROLAX ...

Microlax is verkrijgbaar in doosjes met 1 en 4 tubes met oplossing voor rectaal gebruik van 5 ml en in dozen met 50 tubes met oplossing voor rectaal gebruik van 5 ml. Niet alle genoemde verpakkingsgrootten worden in de handel gebracht. Houder van de vergunning voor het in de handel brengen Johnson & Johnson Consumer B.V. Rooseveltweg 15

Instant coldpack kopen?|Bestel zeer voordelig bij Merkala.nl

Deze coldpack is een koude pakking voor eenmalig gebruik. Bedoeld voor het koelen bij o.a. sportblessures. In het zakje bevinden zich twee door een binnenzakje gescheiden stoffen. Wanneer deze stoffen (door het stukknijpen van het binnenzakje) worden samengevoegd ontstaat een sterk koelende chemische reactie.

Ripol 10 mg/ml Emulsie voor injectie of infusie - Brochure

Ripol 10 mg/ml Emulsie voor injectie of infusie. Kinderen ouder dan 1 maand. Voor sedatie van kinderen tijdens diagnostische en chirurgische ingrepen moet de dosering worden aangepast aan de mate van sedatie die noodzakelijk is. Voor het inleiden van de sedatie is bij de meeste kinderen 1-2 mg propofol/kg lichaamsgewicht nodig.

SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN 1. NAAM …

Voor tracheale intubatie dienen dezelfde doses te worden gebruikt als hierboven beschreven voor chirurgische ingrepen. Toediening Rocuroniumbromide wordt intraveneus (i.v.) toegediend ofwel als bolusinjectie ofwel als een continue infusie (zie ook rubriek 6.6 voor verdere informatie). Dit geneesmiddel is voor éénmalig gebruik. 4.3 Contra ...

Chirurgische mondmaskers type I voor kinderen van 5 tot 12 ...

Mondkapjes type I voor kinderen, ideaal voor gebruik in crèches, scholen, pediatrische diensten etc. Op maat van gezichten van kinderen van 5 tot 12 jaar. Comfortabel om te dragen dankzij het materiaal dat goed ademt. Geschikt voor eenmalig gebruik. Bevat geen latex. Ontsmet de handen met Desinfecterende gels en zepen voor het opzetten.

FFP2 / FFP3-masker voor eenmalig gebruik voor ...

Een FFP2- of FFP3-masker voor eenmalig gebruik is een wegwerpfilter voor ademhalingsbescherming tegen deeltjes en aerosolen (kleine waterdruppeltjes die bijvoorbeeld influenzavirussen of coronavirussen kunnen bevatten). Het wegwerp-FFP2- of FFP3-masker is bedoeld om de drager te beschermen tegen het inademen van infectieuze agentia die overdraagbaar zijn via de lucht die we inademen.